Eldstad Mantel Designs

Eldstad Mantel Designs:

Produktinformation

Eldstad Mantel Designs


Amerikansk klassisk landstil med tjock landsbygdens andedräkt, för att njuta av högsta principen, på tyget, soffläder, betona komforten, känna sig bekväm mjuk, möbler representeras av kolonialtiden, stor, tät struktur, kudden ökar också grundligt före europeiska kungliga aristokrater av fina möbler civila, stil och nyttan. Tallen som i grunden använder lokala material, lönn, behöver inte snida har agerat rollen som fortfarande har spannmål med originalt virke och enkel känsla, lägger fortfarande på ärr av arkaiser och moby moth markera noggrant, skapa den enkla känslan av en slags primitiv enkelhet, visa primitiv och okomplicerad amerikansk stil.


Kompatibilitetsprestationen för amerikansk kultur är i hushållsdekoration, behöver inte insistera på utseendet av någon form av stelning smärtsamt, bör bygga den amerikanska smaken som passar sig flexibelt bara i utrymmet ...
Till stor familjemodell eller villa dekorera: Beroende på den specifika amerikanska stilen som väljer och bestämmer. Om det är amerikansk klassiker, dekoration av bottenplattan till lite mer bra, vanligtvis elegant tapeter för väggen, eldstaden och bågen och Windows i början kommer att ingå i konstruktionskategorin. Om det är amerikanskt land, frukt och grönsaker eller tapetet av brutet blommönster är det första urvalet, är marken lämplig med archaize tegel eller göra gammalt trägolv. En enkel hög med mörka möbler gör inte en äkta amerikansk stil.American är valfri men inte avslappnad, sorglös, men inte släckt, Piao Zhuo men inte grov, Hushållsstil är också så. Inte förneka den förlorade rymden, tillfredsställa det djupa behovet av mänsklig kropp med alla möjliga medel, för att hemmet används ursprungligen lossna, vilken anledning vill inte vara bekväm.Introduktion till huvudprodukterna av manteldesign:


namn

Eldstad Mantel Designs

anpassning

Vi erbjuder anpassning i storlek, färg och design.

Fördel

Över 30 års fabriksupplevelse

Förpackning

Yttre i 3 cm standard träkasse, inuti i plast eller skum

Ankomst tid

40-60 dagar efter insättning (15-20 dagar att producera, 25-35 dagar för transport)

Teknik

Högpolerad eller honad

Anmärkningar

Vi kan ta order enligt foto eller ritning från dig

Kvalitetsstandard

1.Strict Kvalitetskontroll och övervakningssystem garanterar god kvalitet.
2.Första inspektion: Välj ett råmaterial av råvaror.
3.Sekret inspektion: Övervakning av hela processen.
4.Tredje inspektion: Kontroller bitar i stycken, Färgskillnadskontroll.
5.Wellpackad för att förhindra skador vid långdistanstransport.


Bild på huvudprodukten av manteldesignen:


F-1--BL1000X1000_副本

Hot Tags: spis mantel mönster, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like