Öppen spis Idéer

Eldstäder Idéer: Ett separat eller väggmonterat inomhusvärmesystem som drivs av brännbara och utrustade med skorstenar som har sitt ursprung i västra hem eller palats.

Produktinformation

Öppen spis Idéer


Efterföljande ursprungliga ursprungliga ekologiska stilen i originalet, citerar utomhuselement inuti sovrummet, expanderar stenutsmyckning till fullväggsvägg, mer markerad öppen spis, också begåvad temperamentet av rustik stil till hela rymden samtidigt. Det verkliga stenmaterialet är tyngre, till hantverkets krav på vägg genom att lägga tegelstenar och stenar är högre, kan använda kopieringsstenmaterialet med lättare vikt att ersätta, och priset är billigt kan uppnå effekten som passerar för den verkliga.


Ta bort det ursprungligen deprimerade träväggsytan och tjockt dumt mantel, gör en ren och fräsch och modern kontrakterad stil. Varm och fuktig krämfärgad för att skapa en lugn och fridfull atmosfär, från spetsen av den horisontella och vertikala utsikten över inspiration, för att lägga till en cirkel av öppen spis dekoration, bredd som motsvarar tjockleken av strålen, visuellt mer enhetlig, elektrisk uppvärmning falsk öppen spis för att upprätthålla ett rent utrymme, men fortfarande varmt.


Eldstaden har en vacker tegelstruktur, men genom åren har dess charm gått förlorad mot sot. Flera streck av vitfärg kan täcka soten kvar från eldstaden. Fönstret med små se stora i omformning är locket som ökade vid i hög eldstaden övre delen, verkar inte bara matcha sovrumsarea, souvenir, konstverk har också tillräckligt för att placera ett utrymme. Nytt installerade vägglampor belyser målningen ovanför eldstaden.


Den viktigaste introduktionen av eldstad idé produkter:


namn

Öppen spis Idéer

anpassning

Vi erbjuder anpassning i storlek, färg och design.

Fördel

Över 30 års fabriksupplevelse

Förpackning

Yttre i 3 cm standard träkasse, inuti i plast eller skum

Ankomst tid

40-60 dagar efter insättning (15-20 dagar att producera, 25-35 dagar för transport)

Teknik

Högpolerad eller honad

Anmärkningar

Vi kan ta order enligt foto eller ritning från dig

Kvalitetsstandard

1.Strict Kvalitetskontroll och övervakningssystem garanterar god kvalitet.
2.Första inspektion: Välj ett råmaterial av råvaror.
3.Sekret inspektion: Övervakning av hela processen.
4.Tredje inspektion: Kontroller bitar i stycken, Färgskillnadskontroll.
5.Wellpackad för att förhindra skador vid långdistanstransport.


Huvudbild av eldstaden idé produkt:


F-1--BL1000X1000_副本

Förfrågning