Öppen spis ram

Öppen spis: En oberoende eller väggfodrad inomhusvärmeenhet som drivs av brännbara material med en intern skorsten.

Produktinformation

Öppen spis ram


Tidiga människor grävde en grund grop i mitten av en stuga eller bostad. Mörk från den brinnande rosen från hålet i taket. Tusentals år senare, med utseendet på två våningar byggde människor eldstäder (eldstäder) till utsidan av byggnaden. Eldstaden är fortfarande horisontell, så det blåser ofta röken ute eller in i rummet. Senare löses problemet genom att använda skorstenar för att få rök utanför bostaden.
År 1578 byggde prins Ruppert, brorson av Charles I, en skorsten som förbättrade luftflödes- och dräneringssystem. På artonhundratalet fanns två viktiga utvecklingar i eldstaden. Franklin byggde en konvektionskammare, kraftigt förbättrad och vedeldad spis rum (vedspisar) effektivitet. Dessutom hade han lämnat ett utrymme under elden för att ta in luft för att skapa ett luftflöde upp och ner och bringa avgaserna till en högre plats. I slutet av 18th century designade Count Rumford en hög , grunda förbränningskammare för att möjliggöra bättre avgasning, som skulle riktas upp och ut ur huset. Romfords design utgör grunden för moderna eldstäder.
I Nordamerika och Europa, där klimatet är kallare, har kaminen alltid varit ett huvuddrag i ett hem, eftersom det ger människor värme och gör att de kan leva genom den långa vintern. Den varma känslan av att baka, och hoppa och flimra flammor, även idag är trevliga i kallt väder.Så hela familjen skulle samlas runt eldstaden och prata. Det är vanligtvis en plats för familjesamlingar efter arbete och innan du lägger dig på natten. Ett känt exempel på att använda denna anpassning är " fireside chats "av president Franklin delano Roosevelt under den stora depressionen.
Mantels är inriktade på interiören. Traditionellt har mantels försett arkitekter / designers med en unik möjlighet att skapa en personlig identitet i rummet. Historiskt sett betraktades manteln som en arkitektonisk inredningstyp.


En kort introduktion till huvudmantelprodukterna:


namn

Öppen spis ram

anpassning

Vi erbjuder anpassning i storlek, färg och design.

Fördel

Över 30 års fabriksupplevelse

Förpackning

Yttre i 3 cm standard träkasse, inuti i plast eller skum

Ankomst tid

40-60 dagar efter insättning (15-20 dagar att producera, 25-35 dagar för transport)

Teknik

Högpolerad eller honad

Anmärkningar

Vi kan ta order enligt foto eller ritning från dig

Kvalitetsstandard

1.Strict Kvalitetskontroll och övervakningssystem garanterar god kvalitet.
2.Första inspektion: Välj ett råmaterial av råvaror.
3.Sekret inspektion: Övervakning av hela processen.
4.Tredje inspektion: Kontroller bitar i stycken, Färgskillnadskontroll.
5.Wellpackad för att förhindra skador vid långdistanstransport.


En enkel bild av huvudmanteln:


F-1--BL1000X1000_副本

Hot Tags: öppen spis ram, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like