Faux Pejs

Faux Pejs: En typisk amerikansk stil vardagsrumsdekoration.

Produktinformation

Faux Pejs


Eldstaden är en typisk amerikansk stil vardagsrumsdekoration med dekorativa och uppvärmningsroll. Den geomantiska är också eldstaden har mycket utsökt, särskilt på problemet med geomantisk position azimut i öppen spis. Men vi har många människor känner inte eldstaden sätts på vilket ställe bättre, vilket geomantiskt problem behöver oss att veta, så nedan kommer att introducera för alla, är eldstaden placerad på vilken plats som är bra med sitt geomantiska problem.


Den geomantiska tabu som eldstaden sätter


1, enligt eldstadens orientering med de åtta tecknen, men inte nödvändigtvis livslängd är en vattenhögtalare behöver tabu. Det är att säga att eldstaden hör till eld i 5 linjer, eld och vatten fotograferar är starka, men om någon i hemmet 8 tecken tillhör vatten, kan inte helt öppna eldstaden i vardagsrummet, bör inspektera särskilda omständigheter och besluta. Tilläggsförmåner när hushållet är inrett, sätta vardagsrummet öppen spis för att se toalettens position, till och med tillhör toalett också vatten i 5 linjer, kallas också i palatsposition.
2, i allmänhet kan eldstaden inte gå i palatset för nära, kan orsaka fas av eld och vatten att rusa, om så, som bör märka mer till hjärnans cerebrovaskulära problem av familjen. Dessutom, som ordspråket säger, "en bra familjen kommer att vara riklig ", så i en sådan situation är det nödvändigt att göra mer bra och mindre ont. Loungen öppen spis som brandar, en symbol för familj, karriär och liv blomstrande, och som en symbol för det varma solskenet, och brand är en symbol för familjen harmoni vardagsrummet värmeöverföring är främst termisk strålning och naturlig konvektion kan anpassa fuktighet inomhus, sterilisering och översvämning, göra hela hushållens miljö är mycket bekväm och varm.


Fake spis produkter huvudbeskrivning:


namn

Faux Pejs

anpassning

Vi erbjuder anpassning i storlek, färg och design.

Fördel

Över 30 års fabriksupplevelse

Förpackning

Yttre i 3 cm standard träkasse, inuti i plast eller skum

Ankomst tid

40-60 dagar efter insättning (15-20 dagar att producera, 25-35 dagar för transport)

Teknik

Högpolerad eller honad

Anmärkningar

Vi kan ta order enligt foto eller ritning från dig

Kvalitetsstandard

1.Strict Kvalitetskontroll och övervakningssystem garanterar god kvalitet.
2.Första inspektion: Välj ett råmaterial av råvaror.
3.Sekret inspektion: Övervakning av hela processen.
4.Tredje inspektion: Kontroller bitar i stycken, Färgskillnadskontroll.
5.Wellpackad för att förhindra skador vid långdistanstransport.


Fake spisprodukter i huvudbilden:


F-1--BL1000X1000_副本

Hot Tags: faux spis, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like