Elbrand Omger

Electric Fire Surrounds: Med tanke på europeisk klassisk eldstadsproduktionsteknik och modern akustisk-optisk princip har den traditionella eldstaden i designen förändrats kraftigt, utan att förlora elegans skapat grönt miljöskydd och mer brinnande effekt av brinnande trä.

Produktinformation

Elbrand Omger


Eldstädernas ursprung kan spåras tillbaka till när människor först flyttade in i grottor och använde "eldstäder" för att tända, värma och laga mat. Med produktivitetsutvecklingen utvecklades de tre funktionerna belysning, uppvärmning och grillmat gradvis och separerade.
Eldstaden blir speciell uppvärmningsutrustning: utvecklingen av The Times, medförde en ny byte till eldstaden. Från morfologin, eldstaden genom den traditionella vedspisen, gaspis, träskola och så vidare, och härledde en ny kategori: elektrisk eldstad.
Elektrisk eldstad är att citera Europa klassisk eldstadsproduktion hantverk och modern akustisk-optisk studie princip, gör traditionell eldstad fått stor förändring på designen, skapat grönt miljöskydd och mer brännande effekt av att bränna äkta trä i bryta inte elegans.


På grund av den elektriska eldstaden som emulerar flammande effekt, utveckla inbäddad öppen spis, vägg för att hänga eldstäder, oberoende eldstad för att vänta på serieprodukt successivt, klassisk med nutid, vetenskap och teknik och konstkonfluens skapar skapelse oföränderlig kropp och själ till njut. Det är lämpligt för villa, lägenhet, hotell, modellrum, KTV, utställningshall, vardagsrum, bio, vardagsrum, sovrum, studie, flygplats, café, tehus, bar, matsal och nöjesplats mm


En kort introduktion till produkterna omgivna av elektrisk eld:


namn

Elbrand Omger

anpassning

Vi erbjuder anpassning i storlek, färg och design.

Fördel

Över 30 års fabriksupplevelse

Förpackning

Yttre i 3 cm standard träkasse, inuti i plast eller skum

Ankomst tid

40-60 dagar efter insättning (15-20 dagar att producera, 25-35 dagar för transport)

Teknik

Högpolerad eller honad

Anmärkningar

Vi kan ta order enligt foto eller ritning från dig

Kvalitetsstandard

1.Strict Kvalitetskontroll och övervakningssystem garanterar god kvalitet.
2.Första inspektion: Välj ett råmaterial av råvaror.
3.Sekret inspektion: Övervakning av hela processen.
4.Tredje inspektion: Kontroller bitar i stycken, Färgskillnadskontroll.
5.Wellpackad för att förhindra skador vid långdistanstransport.


Några bilder av produkterna omgivna av elektrisk eld:


F-1--BL1000X1000_副本

Förfrågning