Kol eldstad

Kol eldstad: Utseende och användning av eldstäder är oskiljaktiga från historien om mänsklig användning av eld, och användningen av eld är av stor betydelse för människors ursprung.

Produktinformation

Kol eldstad


Vanligtvis är installationen av eldstäder beroende av byggnaden i huset självt. För moderna eldstäder finns det två typer, en är eldstäder av stålkonstruktion, som i allmänhet är massproducerade av fabriker, och den andra är tegelstenar och steneldar, som är handgjorda. Eldstad är vanligare idag, dess installation är bekväm, den person som installerar bör ladda denna typ av öppen spis endast direkt i rummet reserverade bra position kan, och denna typ av öppen spis kommer inte att orsaka förbränning av föremålet i närheten på grund av sitt utseende överhettning. Samma produkter och bra kundservice.
Brick och sten eldstäder har ett nostalgiskt utseende på utsidan, men byggprocessen är relativt komplex och designen är inte så bra, så det är inte mycket att använda nu.
När du installerar en ny eldstad, är det bäst att bestämma det bästa stället att installera det enligt husets interna förhållanden. Lämpliga installationsställen är vardagsrummet, sovrummet och köket. Dess installationsläge har i allmänhet tre former: en är i mitten av skiljeväggen; den andra är vid yinfoten av ytterväggen, som är vinkel mot innerväggen; och i dessa rums bakrum måste det finnas en annan eldstad som klämmer fast vid skiljeväggen och som delar samma rökgas. Det tredje alternativet är att stå ensam i ett framträdande läge i hallen, med de övre och nedre eldstäderna i linje med varandra . Allmänna hål i övre delen av öppen spis rök kolonnen öppna in i rummet.
Kommer att berätta för gjutjärnspis, är produktinstallationskravet för varje modell inte identisk. Dubbel mängd arbete som utförts genom noggrann granskning av de platser som måste ändras innan man beslutar om en produktmodell. Generellt sett är den enklaste installationen att installera en rökfri spis som kopplar röret till maskinen genom vägg eller golv. Och eldstaden skorsten med avgasrör kan passera genom yttervägg och avgaser på utsidan, så valet av öppen spis plats bör överväga att eldstaden skorstenen lätt kan leda till utsidan.


Den viktigaste introduktionen av kolspisprodukter:


namn

Kol eldstad

anpassning

Vi erbjuder anpassning i storlek, färg och design.

Fördel

Över 30 års fabriksupplevelse

Förpackning

Yttre i 3 cm standard träkasse, inuti i plast eller skum

Ankomst tid

40-60 dagar efter insättning (15-20 dagar att producera, 25-35 dagar för transport)

Teknik

Högpolerad eller honad

Anmärkningar

Vi kan ta order enligt foto eller ritning från dig

Kvalitetsstandard

1.Strict Kvalitetskontroll och övervakningssystem garanterar god kvalitet.
2.Första inspektion: Välj ett råmaterial av råvaror.
3.Sekret inspektion: Övervakning av hela processen.
4.Tredje inspektion: Kontroller bitar i stycken, Färgskillnadskontroll.
5.Wellpackad för att förhindra skador vid långdistanstransport.


Huvudbilder av kolspisprodukter:


F-1--BL1000X1000_副本

Hot Tags: kol spis, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like