Bästa Gas Eldstad

Bästa gaspeis: Använd inte vanliga glasrengöringsmedel, eftersom ingredienserna i dessa rengöringsmedel kan orsaka negativa kemiska reaktioner på kolförråd som byggs upp på eldstaden.

Produktinformation

Bästa Gas Eldstad


Gaspeis är en oumbärlig del av den moderna humanistiska hemmet, är full av visuellt fokus är också mycket praktisk uppvärmningsutrustning. Naturligtvis, över tiden, speciellt vid frekvent användning, tar några minuter varje månad för att städa inredningen och utsidan av din gaspanna kommer att bidra till att förhindra störningar. Ibland kan du hålla en gaspanna i gott skick bara genom att applicera fett.


1. Stäng av gasen. Innan du börjar städa gasskåpet, var noga med att vrida gasventilen i läge "off". Om gas får fortsätta att levereras kan det finnas risk för gasläckage i huset .
Gasventiler är vanligtvis placerade på kaminen.
Efter stängning vänta några minuter för att se till att röret är helt tomt.
Innan du börjar rengöringsprocessen måste du också se till att alla komponenter är nere.
2. Borsta logg simulering av gas spis. Ta bort den keramiska loggen från eldstaden och ta den ut för att rengöra. Använd en mjuk borste för att avlägsna smuts eller skräp från logs.Do det försiktigt.

Var noga med att kontrollera varje enskild logg för tecken på korrosion - som sprickbildning, sprickbildning eller brinnande hål - innan du återvänder dem till eldstaden för vidare användning.
Vänligen sätt tillbaka dem exakt som de var. Försök inte att omplanera. Designen av logg och fast position är stylist människor kroppen som presenterar optimal effekt på något sätt.
3. Rengör dekorativa stenar. Förlägsna dekorativa lavastenor från en gaspanna och placera dem på gamla handdukar. Använd en dammsugare med slangfäste för att täcka varje lava individuellt. Det absorberar eventuell smuts eller smuts som läggs på berget.

Om en del av din lava är för liten för att rengöra, placera en bit ostkott över munstycket på dammsugaren och säkra den med ett gummiband.
Du kan också använda en vakuumslang för att rengöra värmeväxlarens öppningar.
Rengör inredningen. Använd en dammsugare med slangfäste för att rengöra kaminens inre. Sätt fast slanganslutningen på gasskåpet och sätt på dammsugaren.

Detta hjälper dig effektivt att ta bort damm eller skräp inifrån.
Vik vakuumslangen med gamla trasor och tejp för att skydda den.
Rengör glasdörrarna. Använd glasskyddsglasögon för att rengöra glasdörrarna i gaseldspishar. Spruta rengöringsmedel på en torr trasa och torka glaset i en cirkulär rörelse. Om det finns för mycket smuts på glaset, spraya städaren direkt på glaset och torka av den. Efter att ha uppnått önskad effekt, se till att glaset är helt torrt innan du börjar nästa användning.
6. Torka in kanterna med en fuktig trasa. Använd en ren, våt trasa för att avlägsna sot eller smuts som har samlats över tiden. Skölj tukan med varmt vatten efter varje torkning för att hålla den ren.
Rengör utsidan. Ta en mjuk trasa och fukt den med varmt vatten. Torka ut den yttre ramen på gaspisen.

Oavsett materialet - marmor, mässing, guld, sten, etc. - Om det rengörs regelbundet och professionellt håller vattnet utsidan av kaminen ren.
8. Använd en mild diskmedel på hårda avlagringar. Om rengöring är svårt på grund av ansamling av damm eller sot, försök med en mild flytande tvål. Smörj en liten mängd flytande diskmedel i en skål med varmt vatten och blanda tills soapy.Use en mjuk trasa doppas i tvålvatten för att försiktigt torka bort eventuell yttre smuts.


Den viktigaste introduktionen av bästa gaspanna produkter:


namn

Bästa Gas Eldstad

anpassning

Vi erbjuder anpassning i storlek, färg och design.

Fördel

Över 30 års fabriksupplevelse

Förpackning

Yttre i 3 cm standard träkasse, inuti i plast eller skum

Ankomst tid

40-60 dagar efter insättning (15-20 dagar att producera, 25-35 dagar för transport)

Teknik

Högpolerad eller honad

Anmärkningar

Vi kan ta order enligt foto eller ritning från dig

Kvalitetsstandard

1.Strict Kvalitetskontroll och övervakningssystem garanterar god kvalitet.
2.Första inspektion: Välj ett råmaterial av råvaror.
3.Sekret inspektion: Övervakning av hela processen.
4.Tredje inspektion: Kontroller bitar i stycken, Färgskillnadskontroll.
5.Wellpackad för att förhindra skador vid långdistanstransport.


Huvudbilder av bästa gaspanna produkter:


F-1--BL1000X1000_副本

Hot Tags: bästa gas spis, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like