Beige Marble Fireplace Supplier

Valet av stenmaterial, hur man genomför effektiv samlokalisering att vänta, kommer att handla om den integrerade effekten av prydnad.

Produktinformation

Beige Marble Fireplace Supplier


Valet av stenmaterial, hur man genomför effektiv samlokalisering att vänta, kommer att handla om den integrerade effekten av prydnad. Inför lite kunskap till alla här:

1, tonal, det är en viktig faktor som påverkar stenmaterialet att välja. Det består huvudsakligen av tre delar: basfärg, design och mönster. Allmän basfärg är färgen på matrisen av sten eller fint korn, medelkornsdel, Stenmaterialet av olika färg bestämmer ofta prydnadseffekter och tillämplig plats. Om den röda tonalen visar den granit som prioriterar visar rikedom och ära, lyxiga, dekorativa, och den granit som prioriterar med svart tonalgrav, högtidlig, tyst och tyst smakfullt utlagd, grön marmor är vibrerande; alla dessa olika tonstenmaterial är lämpliga för olika dekorationsmöjligheter.

2, funktion, naturligt vänd sten utöver behovet av att överväga ton, men också överväga funktionen av dekorativa. Hemma, vardagsrummet och sovrummet bör dekoreras med varma färger för att visa en varm och bekväm atmosfär. Och använd vid toalett, den lämpliga utsmyckningen i köket väljer den sneda svala färgen som enkelt elegant jie flyttar, för att visa ren sanering.

3, avsikt att dekoration och miljöpåverkan, eftersom användningen av naturliga dekorativa sten delar, så valet av sten typer är olika. Används för utemöbler, måste stå emot vind och regn dränering och mun bask i, granit eftersom det gör inte innehåller karbonat, vattenabsorptionshastigheten är liten, stark väderbeständighet, det bästa valet av olika typer av granitsten. För dekorationsytan av hallens golvdekoration krävs fysisk och kemisk prestanda för att vara stabil, hög mekanisk styrka, bör Var förstklassig granitsten. Använd på dado och prydnad som bor i sovrummet, mekanisk intensitet är lite dålig, lämpligt väljer marmor som har vacker design. Valet av stenmaterial, hur man genomför effektiv samlokalisering för att vänta, kommer att berör den integrerade effekten av prydnad.


Beige marmor öppen spis leverantörer:


namn

Beige Marble Fireplace Supplier

material

Crema Marfil

Stil

europeisk

Färg

Beige

Yta

Polerad

Teknisk

Lättnad

Hot försäljning

5 stjärnor

Dimensionera

135X125X35CM

Användande

Inomhus

Betalning

kontanter

Betalning

Kontanter

Förpackning

F umigated Wood

MOQ

2 S et

Vår egen fabrik

Tillverkare

Fördel

Köp direkt från tillverkaren och klipp ut mellanhandlaren , bra pris

Leveranstid

16 dagar

Beige marmor spis på display av leverantörer:


Beige Marble Fireplace Suppliers

Förfrågning