Art Deco Fireplace Supplier

Innovativ modern teknik har suddig linjen mellan moderna eldstäder och konstverk. Funktionella produkter är utformade för att vara så vackra att folk ofta undrar: är det ett konstverk? En eldstad?

Produktinformation

Art Deco Fireplace Supplier


Innovativ modern teknik har suddig linjen mellan moderna eldstäder och konstverk. Funktionella produkter är utformade för att vara så vackra att folk ofta undrar: är det ett konstverk? En eldstad?

Primitiva kavaller bära facklor och målade på grottans väggar - den första kombinationen av eld och konst. Även om dessa dagar är långt borta, har eldstaden både en mystisk antikvitet och en modern chic som framkallar minnen från det förflutna: genom en djup grotta öppning du kan se en eld bränning inuti.


Beskrivning av stora dekorativa konst eldstad leverantörer:


namn

Inomhus Golden Marble Fireplace Supplier

Stil

europeisk

material

Marmor

Färg

   Gul

Teknisk

Lättnad

Yta

Polerad

Hot försäljning

4 stjärnor

Dimensionera

  150X200X35CM

Anpassade mönster och anpassade dimensioner är tillgängliga och välkomna

Användande

Inomhus

Betalning

Kontanter

Förpackning

Rökat trä

MOQ

1 Set

Vår egen fabrik

Tillverkare

Leveranstid

16 dagar

Fördel

Köp direkt från tillverkaren och klipp ut mellanhandlaren, bra pris


Art deco fireplace leverantörens huvudproduktbilder:


Eldstaden i det gamla slottet i Europa, nedanför, har en extremt invecklad och fint snidad mantel som överskuggar resten av rummet. Efter en lång natt vill jag bara koppla av och lyssna på Bachs Brandenburg-concerto. Det var en upplyftande melodi, perfekt för denna långa, statika eldstad.


Art Deco Fireplace Suppliers


Eldstaden läggs till i kinesisk stil, hade en mycket fullblodig mix bygga en vind, reflektera miljön som ger en annan en annan ger inte lokal smak att uppta hemmet.


Om du är återvändande och vill fortsätta livet utomlands kan du designa eldstaden i vardagsrummet. Hela familjen kan snuggla ihop på vintern för att hålla sig varm och ha en känsla av tillhörighet.


Oavsett var eldstaden design av vilken rummodell, kan markera dess prydnadsex, kan också markera sin praktiska, detta måste besluta enligt rumsbehov och individuell vara förtjust i. Och utformningen av öppen spis är lämpligare stor familjemodell nå villa , kan återspegla den västerländska kulturen som eldstaden ger mer.

Hot Tags: art deco spis leverantör, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like