Art Deco Fireplace Tillverkare

Eldstaden uppträdde först i väst, främst för vinteruppvärmning.

Produktinformation

Art Deco Fireplace Tillverkare


Eldstaden uppträdde först i väst, främst används för vinteruppvärmning, om du kan rusa på vintern före ankomsten av ett hus för att lägga till en sådan öppen spis, en familj runt den för att hålla varma tittar på TV, måste vara väldigt bekvämt!


Eldstaden installerar vardagsrummet som är i aktivitetsfrekvens längre eller sovrummet kan ytterst producera effekten som värmer sig, ordna i hörnet, speciellt fortfarande kan höja dimensionell utnyttjandegrad. För att höja dimensionell integritet, kan vänta på att samlokalisering går upp från soffan, skrivbordet och stol, matta, säng att smaka fortsätta med.


Boreal Europe vind kommer från Europa norr, passar klimatet med lokal förkylning, kort belysningstid för att designa ursprungligen, så allmänt metopen prioriterar med vit kommer att öka dagsljus. Och vitt är en typ av färg med mycket hög tolerans, oavsett var eldstad av modellering av vit gesso eller svart och vit askmetallskål, kan perfekt sammanflöde.


När jag var ung var värmen av nattsamtal runt kaminen oförglömlig i mitt hjärta länge. Därför började jag leta efter den andra hälften som kunde hålla varandra för värme efter att jag växte upp. Oavsett om det inte är en eldstaden faktiskt tänds för värme, är det där för att påminna oss om det goda livet vi söker.


Art deco spis tillverkare har stora produkter:


namn

Art Deco Fireplace Tillverkare

Stil

europeisk

material

Marmor

Färg

   Gul marmor

Teknisk

Lättnad

Yta

Polerad

Hot försäljning

5 stjärnor

Dimensionera

  180X160X35CM

Anpassade mönster och anpassade dimensioner är tillgängliga och välkomna

Användande

Inomhus

Betalning

Kontanter

Förpackning

Rökat trä

MOQ

1 Set

Vår egen fabrik

Tillverkare

Leveranstid

27 dagar

Fördel

Köp direkt från tillverkaren och klipp ut mellanhandlaren, bra pris


Moderna eldstäder innehåller främst massproduktion från fabriken marmor spis, om behovet av att bränna trä · material, är det nödvändigt att överväga frågan om rök, begravda rör, bör bränslelagring också ägna särskild uppmärksamhet åt. Om det bara är för dekoration, överväga tar upp utrymme.


Art deco eldstadsproducenter visar stora produkter:


Art Deco Fireplace Manufacturers

Hot Tags: art deco spis tillverkare, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like