Antik eldstad

Förälskad i eldstaden, det är att bli kär i sitt gamla mysterium faktiskt är den slöja som älskar att gå upp lata och bekväma, har fortfarande det enda omvända och oföränderliga värmeärvet.

Produktinformation

Antik eldstad


När du är gammal och grå och full av sömn,

och nickar av elden ...

Detta är det bästa hemmet för Yeats.

Och filosofen Platon sa, "det finns ingen plats som en eld."


Eldstaden, det är kontemplativ hörapparat, oavsett om du är ungdoms tid eller ålderdom, det överger inte, ger av ljus för att ge av värme att vänta på dig smidigt.

Det hoppande eldljuset är faktiskt minnet i The Times, vilket visar de sociala förändringarna från det gamla till det moderna. Det speglar också personliga idéer från hantverkare och designers tillsammans med förändringar av arkitektoniska stilar.


Eldstad efter den västra arkitekturen, från renässansen - barock - Georgien - rococostil evolution, samma tidsperiod för att bekräfta förändringarna av The Times.


Under processen med kulturell kollision mellan öst och väst var hamnstaden den första att komma in i Kina, särskilt de avancerade villorna i Shanghai, som var djupt influerade av den historiska atmosfären. Eldstaden blev en kärnsymbol för Shanghai arkitektur.

Dess unika konstnärliga smak är inte bara värmen i den gamla överföringen, men också i utförandet av mänskliga förändringar.


Den person som bedriver kvalitet, doting på särskilt i hemmet, den mest bekväma zonen bygger en eldstad, placera sitt hemlösa hem nästa samling; Elden är krökt och sitter på soffan och lyssnar på drivande musik; synen rör sig, handen sakta vänder sig över sidan, och sedan och då sippar en kopp te, eller sippar en smuts av starkt doftande kaffe. På den brinnande tallens doft löper tiden långsamt, men spår är svåra att upptäcka ...


Med det är livet lika elegant och vackert som en dikt. Eldstråle, byggnadens livstemperatur, villkultur är mer ädla och komplett.


Historiska särdrag i Antik eldstad:namn

Antik eldstad

Stil

europeisk

material

Marmor

Färg

   Gul

Teknisk

Lättnad

Yta

Polerad

Hot försäljning

5 stjärnor

Dimensionera

  150X300X60CM

Anpassade mönster och anpassade dimensioner är tillgängliga och välkomna

Användande

Inomhus

Betalning

Kontanter

Förpackning

Rökat trä

MOQ

1 Set

Vår egen fabrik

Tillverkare

Leveranstid

25 dagar

Fördel

Köp direkt från tillverkaren och klipp ut mellanhandlaren, bra pris


De antika eldstädernas huvuduppgifter visas på displayen:


Antique Fireplaces

Förfrågning