Antik eldstad Tillverkare

Eldstaden har den flamma som slår från början till slut, blinkande eldlys, ingen är frånvarande avslöjar sig själv vitalitet, kan eldstaden säga själen i ett hus.

Produktinformation

Antik eldstad Tillverkare


Eldstaden är en speciell närvaro.Det kan integreras med andra byggnader, som fallande vatten, det kan också tas ut som en oberoende individ, för att försköna däckets roll, men alla dekorationer och ikea sängar på 20.000 yuan är statiska, med andra ord, de är bara döda kroppar. Och endast eldstaden har den flamma som slår från början till slut, flimrande flamma, ingen är frånvarande, uppenbarar sig vitalitet, eldstaden kan säga är själen av ett hus.


Eldstaden är mer som ett arv.


Tidigare president Franklin d. Roosevelt intervjuades av en riktig eld, som förde honom närmare människorna. Sedan dess har varje president i USA haft en tradition att sitta i närheten av elden och pratar om natten. Möblerna som kan sakna ek i byggandet av traditionell Europa typ stil, kan minska garderoben, stor studie, men äkta eld spis är oumbärlig. Eftersom öppen spis är vägledande värdens identitet, smak, kunskap, mer är det meningen med familjen.


Som ett oumbärligt inredningselement med en lång historia är utvecklingen av öppen spis en produkt av den gemensamma utvecklingen av arkitektonisk formgivning och inredning. Som förändring av byggnadsform, material, eldstad ändras också i hushållet. I hushållet blev nu kaminen en typ av prydnad mer på grunden som har praktisk funktion samtidigt, ett ställe landskap, ett stycke av berättelsen.

Beskrivning av den antika eldstadsproducentens specialprodukter:namn

Antik eldstad Tillverkare

Stil

europeisk

material

Marmor

Färg

   Gul

Teknisk

Lättnad

Yta

Polerad

Hot försäljning

5 stjärnor

Dimensionera

  140X250X50CM

Anpassade mönster och anpassade dimensioner är tillgängliga och välkomna

Användande

Inomhus

Betalning

Kontanter

Förpackning

Rökat trä

MOQ

1 Set

Vår egen fabrik

Tillverkare

Leveranstid

29 dagar

Fördel

Köp direkt från tillverkaren och klipp ut mellanhandlaren, bra pris


Utvecklingen av öppen spis är en gradvis process.

Funktioner från antika eldstäder tillverkare:


Antique Fireplace

Hot Tags: antika spis tillverkare, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like