Bänkskivor i stenkök

Bänkskivor i stenkök

Produktinformation

Bänkskivor i stenkök


Köket kan sägas vara det område som ofta ANVÄNDER i vårt hem, och ambry hade mycket viktig effekt i köket. Och den praktiska nivån på ambry, beror i grund och botten på utformningen av skåpet som sätter sig i en annans position, och den materiella respekten av ambry mesa.Nu är de flesta hushållskök i marmor.


Även om marmor är mycket hård och vacker, slitstark, antifouling; Men om vi använder marmor för skarvning med lång ansikte, kommer det att finnas några luckor i skarvningsprocessen, vilket inte är särskilt lämpligt för de flesta kök. Gör inte använd marmor igen ambry mesa, nu populär sådan outfit, beklagar visste inte tidigt!


1. Mesa av rostfritt stål:
Ambardagen som använder Rostfritt stål för att göra och blir, ser inte bara ljust och rent ljust, samtidigt har det fortfarande en viss kampbakterie för att regenerera förmåga. Relativt rent och ingen strålning, mycket miljöskydd. Rostfritt stålmaterial att vi ser normalt löften mesa, det är att vara ombord på hög täthet brandförebyggande normalt mycket tunnare rostfritt stål, förstärkt viss enkel känsla, passar att vilja ha ägaren av metallisk enkel mening mycket.

2, brandskiva material i skåpet mesa:
Brandförhindrande bräde är faktiskt på vårt vanliga virke, genomförde viss bearbetning igen. Normalt har denna typ plankan med antikorrosiv förmåga, färgen som kan ge vårt kök öka eller minska många och vackra, inte anpassa dem som låter ett kök förändras är iciness. Tillägg , har brandskyddskortet självt en viss kapacitet för bärkraft, när vi har matmaterial som är skuren ovanför ambry, möts inte för att producera stort buller.
3. Skåp i akryl:
Yakeli planka tillhör planken efter att ha bearbetats konstgjord, den har ytan med mycket ljusa och rena, och har inte ull stomi, förutom har natursten material att känna karaktär, har fortfarande lyster som keramik och porslin samtidigt . Akrylskåp har högre slitstyrka och högre styrka och seghetskoefficient. Anledningen till detta är att innehållet i akryl i plattan är relativt stabilt.
4. Granitbänkskivor:
Bänkskivor i granit och bänkskivor i marmor är båda bänkskivorna i natursten. Vi kan gissa från de små fläckarna på skåpens bänkskivor på bilden att det här är granitbänkskivor. Ambynmesa som granit sätter material, inte bara bränna är mjuk körning, samtidigt som kostnaden för sig själv är lägre, ofta kan ge en person stämningen av en typ av regressionsart.
5. Bänkskivor i kvartsstenskåp:
Kvaliteten på kvartsstenmaterialskåp mesa, har inte bara en högre hårdhet, utan har också högre slitstyrka. Detta beror på att själva kvartsstenen består av kiseldioxidmaterial. Inte bara det, kvartssten har också hög temperaturbeständighet, korrosion motstånd, kompressionsmotstånd, anti-permeabilitet och så vidare.Om den ambrymesa som använder denna typ av material för att pantsätta i hemmet, så att använda några decennier är inte ett problem att släppa helt.


En kort introduktion till bänkprodukter i stenkök:


granite


En visning av stenbänkskivor:


baltic brown granite


Hot Tags: sten kök bänkskivor, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billiga, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like