Skifferbänkskivor

Skifferbänkskivor

Produktinformation

Skifferbänkskivor


Ambry är det oundgängliga hushållsredskap och apparater i vårt dagliga liv, för att underlätta rena och ytans skönhet är lätt, mestadels väljer ambry material av alla typer av SLATE för att fungera som ambry mesa-karaktär, dessa olika material är kvalitativa har olika egenskaper och funktion, har också olika fördelar och nackdelar. Idag är små sminkar att introducera typen av SLATE av några få typer av ambry för alla, låt alla mer tydliggöra sina respektive egenskaper.


Vilken typ av skåp SLATE finns - bänkskivor i marmor
Marmormesa inte deformation, hög hårdhet, slitstyrka.Efter långvarig naturlig åldrande har berget enhetlig struktur, minimal linjär expansionskoefficient, fullständigt försvinnande av inre spänningar och ingen deformation.Inte rädd för syra, alkali erosion, kommer inte rost, behöver inte olja, inte lätt att fastna damm, underhåll, underhåll bekvämt och enkelt, lång livslängd.
Fördelar: bord av marmorskåp & # 8205; Ytan har ett starkt motstånd mot nötning, hög temperaturbeständighet, underhållsfria funktioner, inga repor, inte med konstant temperaturförhållanden för att förhindra, vid rumstemperatur kan också bibehålla sina ursprungliga fysiska egenskaper; , marmor är fysiskt stabilt och välstrukturerat utan borr på ytan på grund av påverkan av korn som faller av, vilket inte påverkar dess plan noggrannhet. Materialet är stabilt och kan garantera långvarig icke-deformation, liten linjär expansionskoefficient, hög mekanisk noggrannhet, anti-rost, anti-magnetisk och isolering. Ingen magnetisering, kan röra sig smidigt vid mätning, ingen fördröjningskänsla, inte påverkad av fukt , plan som väger bra.
Nackdelar: bänkskiva i marmor och lätt radioaktiv strålning, men kommer inte att skada människokroppen.


Längden på naturstenmaterial är omöjligt för lång, omöjligt att det passerar lång integrerad mesa, med modern strävan efter integrerad mesa som inte fotografering är lämplig.
Fördelar: naturstenstruktur är mycket vacker, hård konsistens, repbeständighet är mycket enastående, slitstyrka är bra; Naturstenmaterial har porer, lätt att deponera olja och smuts, och naturlig marmor sprödhet är stor, kan inte göra mer än 1 meter av ytmesa, mesa tillverkad av naturliga stenmaterial kommer att ha fogar, dessa fogar är också lätta att dölja smuts, påverka hälsan; Kostnaderna är låga, design och färg var och en har olika, oftast används några typer av priser är några hundra Yuan en meter bara, tillhör material av en slags mesa av ekonomisk materiell nytta, och priset för högkvalitativt naturstenmaterialmesa är också i 1000 yuan eller så.
Nackdelar: de två bitarna kan inte integreras ihop, gapet är benäget att föda upp bakterier; Naturstenstätheten är större, xu för starkt skåpstöd, även om det är hårt och mer än tillräckligt, men otillräcklig elasticitet, som i fallet med tunga slag kommer att uppstå sprickor, det är svårt att reparera, vissa osynliga naturliga sprickor, möta temperatur skarpa förändringar kommer också att uppstå spricka.


En kort introduktion till SLATE mesa-produkter:


VBGC6N0)C6Y)56_E}3N80KS


Bildvisning av SLATE mesa-produkter:


Brown Marble

Hot Tags: skiffer bänkskivor, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billiga, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like