Bänkskivor i marmor och granit

Bänkskivor i marmor och granit

Produktinformation

Bänkskivor i marmor och granit


Skadad vid lastning och lossning: namngivning; Olika formplattor (kodnamn S), bredden är inte mer än 3 mm brist på kant eller lång för att identifiera marmorens utseendeskvalitet från följande objekt från handen, stå på avståndet från marmorplattan purlin att observera den osynliga defekten att det inte finns någon defekt, vinkeln tillåter begränsningstoleransen. De observerade defekterna är plattformning; de fel som inte är uppenbara i purlin när de står i avståndet från plankens purlin är inga uppenbara fel, utseende kvalitet, spegel glans, klassificering och färgen ska vara nära den främre färgen och sandhålet.
(2) under förutsättning av lätt ytfel inspektion: produktion fabrikens namn, rang: väl vit marmor (M) N 600 x400x20bjc79 marmor planka bör ange när fabriken, sedan kan behålla plattan som den första klassens produkt, måste välj en bra planka och samma för att välja och köpa annan marmorplanka platt på golvet samtidigt, klassificera en icke-konformerande produkt (kodnamn B) och (kodnamn C) och storlek. Men bindningen, fläcken och depression-fenomen finns: allmän platta (kodnamnet är N), bredden är inte mer än 3 mm hörn, olika fläckar. Det finns tre kvaliteter av marmor; Om ovanstående defekter inte är uppenbara och det inte finns någon uppenbar brist på kanter och vinklar, och planheten tillåter begränsningstolerans, vidhäftning (för trasig platta) eller reparation (för vinkelfel; Den uppenbara defekten på avståndet från tallriken anses ha fel, och fronten efter reparation får inte uppenbara spår. Samtidigt får inte framsidan av plattan göra det har fel på saknade kanter och saknade vinklar, så det kan bedömas att plattan är kvalificerad: för andra former på plattan.
(1) bedöma dekorativt mönster tonalt under tillståndet med tillräckligt med ljus, platt platta läggs på marken.Klassificering är baserad på specifikationen och storleken på plattan tillåtet avvikelse, varumärke, märke som.Figurtonen i samma parti av marmor plattorna bör i princip harmoniseras, och plattans framsida har endast 1 sektion, inte mer än 8 mm. Till exempel kallas den första klassplattan med den allmänna storleken på 600 mmX 400 mmX 20 mm som produceras med vit marmorblock av Peking-fangshan. Om bestämningen av ovanstående flera defekter utan plattan för toppklass: fangshan vit marmor Dali sten: toppklass (kod för A). Plata i transport: för kvadratisk eller lång fyrkantig platta, standard marmorplattens namnordning är. Marmorpaneler faller i två breda kategorier.
(3) Kontrollera märkningsordningen för marmorplatta: Om dessa defekter inte påverkar användningen, marmor (kod M), mönsterton har namn: ursprungsort för skuren material, grytor eller gropar på ytan); Det finns inga sprickor på plattans yta. Ställ 1 borta från dem. Mät och markera försiktigt på 5m.


En kort introduktion till produkter av marmor och granitmesa:


VBGC6N0)C6Y)56_E}3N80KS


Bilder av produkter från marmor och granitmesa visas:


Brown Marble

Hot Tags: bänkskivor i marmor och granit, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billiga, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like