Kalkbänkskivor

Kalkbänkskivor

Produktinformation

Kalkbänkskivor


Natursten bryts från naturberg och bearbetas till block eller plattor av den allmänna termen. De två mest grundläggande typerna av sten som används i byggnadsindustrin är natursten och konstgjord sten. Naturliga stenmaterial som marmor, granit, kalksten och osv. De naturliga stenmaterialen som används för byggnadsdekoration inkluderar huvudsakligen granit och marmor. Natursten är ett av de äldsta byggnadsmaterialen. Naturstenmaterial har hög tryckhållfasthet, bra slitstyrka och hållbarhet, efter bearbetning är ytan rik på dekoration, bred resursfördelning, rika reserver, lätta att använda lokala material, låga produktionskostnader, är den forntida och moderna anläggningen för att bygga stadsmurar, broar, hus. Huvudsakliga material för väg- och vattenskyddsprojekt.Det är ett av de huvudsakliga dekorativa material inom modern civilingenjör.
Naturstenmaterial kan grovt delas upp i tre slags. Naturliga bergarter bildas genom kylning och konsolidering av smält eller delvis smält material såsom magma från manteln eller skorpan. Granit är en typ av stollande berg. Sedimentära bergarter är stenar som bildas av väderprodukter från andra bergarter och vissa vulkanutbrott på en plats som inte är så djupt på jordens yta, som transporteras, deponeras och diagenes av vatten eller glaciärer. Sandstenar och sandstenar ingår i denna kategori. Metamorfe bergarter är metamorfe bergarter som bildas naturligt genom att blanda hög temperatur och tryck med mineraler. Marmor, SLATE, kvartsit och jade är metamorfe stenar.
Granit är en mycket hård, stötande berg med hög täthet, motstånd mot repor och korrosion. Det är bra för golv och bänkskivor. Det finns hundratals sorter av granit.
Marmor avser sedimentära eller metamorfa karbonatbergarter, inklusive marmor, dolomit, kalksten, sandsten, skiffer och SLATE, etc., som är derivat av kalksten. Marmor är ett slags metamorf berg som kan poleras och poleras. Marmor är mjuk och lätt att repa eller korroderas av syra. Det finns otaliga sorters marmor över hela världen.
Kalksten är en typ av sedimentär berg som består av kalcit och sediment och bildar olika färger.
Sandsten är också en typ av sedimentär sten, som huvudsakligen består av lösa kvartssandpartiklar, grov struktur, sandsten har också många varianter att välja mellan.
SLATE är en typ av metamorf berg, den ursprungliga bergen är argillaceous, siltig eller neutral tuff, som kan skalas i tunna sektioner längs lamineringsriktningen. SLATE-färgen varierar med föroreningar som den innehåller. Svart eller grå med kol; möte saltsyra som innehåller kalcium kan blister, eftersom detta är allmänt, namn med dess färg klassificering, om möta grön SLATE, svart SLATE, kalcium SLATE.Konstenar är tillverkade av onaturliga blandningar, såsom hartser, cement, glaspärlor, aluminiumpulver , etc., och grusbindemedel.Konstenssten (även kallad "konstgjord marmor"). Konstgjord sten kom ut i USA för 30 år sedan, Kinas tidigaste användning av konstgjorda stenprodukter som dekorativa material är i mitten av 1990-talet några kustutvecklade städer några år efter den utbredda populariteten.
Kultursten bryts i naturen stenmalm, som SLATE, sandsten, kvartssten, efter bearbetning, blir ett dekorativt byggnadsmaterial. Kulturmaterial är hårt, ljus färg, rik textur, olika stilar, med kompression, slitstyrka, brandmotstånd, kallt motstånd, korrosionsbeständighet, låg vattenabsorptionshastighet.
Marmor hänvisar till sedimentära eller metamorfiska karbonatstenar, inklusive marmor, dolomit, kalksten, sandsten, skiffer och SLATE. Till exempel är den berömda vita marmorn i Kina den dolomit som produceras i fangshan i Peking, marmorn i yunnan är marmorn som produceras i Dali län, och den berömda dandonggrönen är serpentin silicifierad karnit. Namnlösa, som alla typer av magmatisk sten som stenmaterialbrott, vara som en shanxian, diabas, grön fältspat, gneis att vänta på att kalla granit. Om den vita graniten i Peking baihu jian är granit, jinan green är gabbro, och den svarta graniten av Qingdao är diabas.


En kort introduktion till bänkskivor i kalksten:


VBGC6N0)C6Y)56_E}3N80KS


Bilder av kalkstenmesa-produkter visas:


Brown Limestone  拼4-1_副本1

Hot Tags: kalkbänkskivor, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billiga, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like