Granit- och kvartsbänkskivor

Granit- och kvartsbänkskivor

Produktinformation

Granit- och kvartsbänkskivor


Huvudkomponenterna i konstgjord kvartssten är kiseldioxid, med 93% av kvartssand som fyllmedel och 7% harts och annan vidhäftande syntes, mindre än 7% seghet, lätt att spricka; Mer än 12% är benägna att deformeras. Kvartssten är i allmänhet 15 mm tjock. Från de olika produktionsprocesserna för kvartsstenfabrik kan delas upp i gjutkvartssten och gjutkvartssten. Kvartsstenar av olika färger, teoretiskt sett kan valfri färg blandas ut av alla slags pigment.
Kvartssten på grund av hög täthet, stark hårdhet, med utmärkt motståndskraft mot förorening, reporblommor, korrosionsförebyggande. Men ur fysikens perspektiv har kvartsstenen en subtil värmeutvidgning, kall sammandragning, det finns en viss krympning, slaghållfasthet , förlängning vid brytning och andra mekaniska egenskaper, när materialet inte kan motstå den termiska expansionen, kommer kall sammandragning av inre påkänningar och allvarlig yttre påverkan att spricka.
Yta av kvartssten är inte ett speciellt behandlingssätt, men efter mer än 30 högtryck och snabb vattenslipning, när användning av låghastighetsslipning kommer att leda till vit missfärgning.Kvartsstenar är i det vanliga problemet att två plattor verkar höga och låga bearbetningsmetoder tenderar att välja slipning, så det kommer att leda till ytan på plattan. Så i den sömlösa sömnadsprocessen för att testa installationsnivån.
Kvalificerad och högkvalitativ kvartssten antar gjutningsprocessen, med en densitet upp till 2,46 g / cm3 och en vattenabsorptionshastighet på 0,02%, vilket är bra i förebyggande av hylsor. Men vissa okvalificerade kvartsstenprodukter kommer att vara i den dagliga användningen av processen för infiltrering av föroreningar som påverkar utseendet.


En kort introduktion till granit- och kvartsmesa-produkter:


granite


För att göra färgen ljusare och jämnare eller ändra färgen, antar viss granit färgning, elektrolys och andra bearbetningsmetoder. Denna typ av granit är inte lämplig för köksbänkskivor.


Granit- och kvartsmesa-produkter visas:


giallo ornamental granite

Hot Tags: granit- och kvartsbänkskivor, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billiga, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like