Carrera marmor bänkskiva

Carrera marmor bänkskiva

Produktinformation

Carrera marmor bänkskiva


Marmorkatedralen, även känd som marmorgrottan, är ett av de vackraste grottanätverken i världen. Marmorkyrkan ligger i den allmänna karrsjön i Patagonia, Chile. General carrera lake är den näst största sjöen i Sydamerika. Det omges av snöiga topparna i Anderna.
Vattnet från den allmänna karrera sjön kommer från det smälta glaciala vattnet i de omgivande bergen, och det bär också in i sjön den glaciala slaggen, som består av små mineralpartiklar. De små partiklarna av upplöst slagg avsatt på sjöns botten återspeglar solljus, förvandlar sjön med allmän karrera till en särskilt blå, turkos färg och förändras med vattendjupet.
Marmorkatedralgrottan är ett intrikat system med vattenfyllda grottor som bildar ett oöverträffat landskap genom en naturlig "ljusshow." När solen skiner på den glittrande sjön, bryter det blå vattnet ljuset på marmorgrottans väggar. Samtidigt reflekterar de släta grottväggarna ljuset på vattenytan och bildar en naturlig "neon" -effekt, vilket kommer att förvandla de intrikata grottorna till färgglada och fantastiska.


Marmorkatedralen ligger i södra Chile, på gränsen mellan Argentina och Chile. Marmorkatedralens grotta är belägen på den chilenska sidan. Marmorkatedralen består av tre huvudgrottor: kyrkan (La Capilla), katedralen (El Catedral) och grottan (La Cueva). Marmorkyrkorna har ristats av vågor och erosion i mer än 6200 år.
Det bästa sättet att besöka är att ta en båt eller kajakpaddling, kan gå genom grottunneln, för att se det konstiga grottentunnellandskapet. För den bästa visningen är den bästa tiden att besöka oktober, när sjön är på sitt grundaste. Den täckta delen av marmorkatedralen utsätts för sjöens yta i största möjliga utsträckning.


På grund av den avlägsna platsen för marmorkatedralen tog det lite att komma hit.


En kort introduktion till carrera marmamesa-produkter :


VBGC6N0)C6Y)56_E}3N80KS


Carrera marmor bänkskiva produktbild display :


carrera marble tile

Hot Tags: Carrera marmor bänkskiva, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billiga, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like